Tiedotteet

 Jäsenmaksut 2015-2020

Uusi jäsenkausi on meneillään. Jäsenille tarkoitetuille internet-sivuille vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana, jonka saavat automaattisesti kaikki  jäsenmaksun suorittaneet. Jäsenmaksu suoritetaan sukuseuran tilille FI74 5278 0250 0614 58 ja lisäämällä viestiksi maksajan nimi. Jäsenyysasioihin saa lisätietoja kysymällä palaute-linkin kautta tai soittamalla sihteerille Pasi Mäntymaa, 050-525 4811. 

Jäsenmaksut ovat:

  • Aikuiset 20 euroa / 5 vuotta
  • Lapset alle 18 vuotta, 10 euroa / 5 vuotta
  • Ainaisjäsenyys kertasuorituksena 100 euroa

 Uusi sukututkimus suoritettu keväällä 2012

Mielityisen sukuseura on tilannut sukututkija Oskari Kanaselta sukuselvityksen Viitasaarella asuneista Mielityisistä ja heidän jälkipolvistaan Viitasaarella, Kivijärvellä ja Pihtiputaalla. Staphan Mielityisen suku (N:o 1004) on 48-sivuinen moniste, jota voi tilata Tuotteet-sivulta. 


 Sukuviirejä jälleen saatavilla

Uusi erä sukuviirejä on saapunut toukokuussa 2012. Tilaukset Tuotteet-sivun kautta seuran sihteerille. 


 Seuran toiminnasta tiedottaminen

Sukuseura pyrkii hyödyntämään tietotekniikkaa siten, että tiedottaminen tullaan ensisijaisesti tekemään näiden internet-sivujen kautta. Lisäksi tiedotteita lähetetään sähköpostitse niille, jotka ovat ilmoittaneet s-postiosoitteensa. Kokouskutsut kuitenkin lähetetään kirjepostina jäsenille. Ne jäsenet jotka eivät voi käyttää internettiä tai muutoin halutessaan, voivat tehdä ilmoituksen seuran puheenjohtajalle saadakseen seuran tiedotteista perinteistä kirjepostia. 


Pyhäjärveltä lähtöisin olevat suvut!

Mielityisen sukuseura on yhdessä sukututkija Oskari Kanasen kanssa täydentänyt tietoja Clemens Mielityiseen (s. n.1650 Pyhäjärvi, Pitäjänmäki) liittyvistä henkilöistä. Sukukirjassa Clemens Mielityisen suku (N:o 1001) on n. 2800 hengen tiedot Pyhäjärveltä, Kiuruvedeltä, Haapajärveltä ja Pihtiputaalta. Edustettuina ovat mm. suvut: 

Aittokoski, Epäilys, Huhmarniemi, Hyyrönmäki, Häkkinen, Kananen, Kivelä, Kumpumäki, Knuutti, Kutramoinen, Kätkytniemi, Laitinen, Lamminaho, Lehtomäki, Manninen, Matinniemi, Mielityinen, Modig, Montonen, Murtomäki, Nurmesniemi, Ohra-aho, Olkkonen, Pitäjänmäki, Ruotoistenmäki, Rönkkö, Sammallahti, Sarviranta, Taipaleensuu, Särkiniemi, Tapaninaho, Terva-aho, Toivo, Tuoriniemi, Äyhynmäki ja Öljymäki.

Katso lisää Tuotteet-linkistä


WWW-sivusto

Sukuseuran internet-sivusto on perustettu marraskuussa 2004.