tiedotteet

Tiedotteet

 Seuraava sukukokous ja -juhla

Koronaviruksen vuoksi seuraava sukukokous ja juhlatilaisuus on suunniteltu pidettäväksi kesäkuussa 2022 (alustava aika lauantai 18.6.2022). 


 Sukuviirejä jälleen saatavilla

Uusi erä sukuviirejä on saapunut. Tilaukset Tuotteet-sivun kautta seuran sihteerille. 


 Uusi sukututkimus suoritettu keväällä 2012

Mielityisen sukuseura on tilannut sukututkija Oskari Kanaselta sukuselvityksen Viitasaarella asuneista Mielityisistä ja heidän jälkipolvistaan Viitasaarella, Kivijärvellä ja Pihtiputaalla. Staphan Mielityisen suku (N:o 1004) on 48-sivuinen moniste, jota voi tilata Tuotteet-sivulta. 


 Seuran toiminnasta tiedottaminen

Sukuseura pyrkii hyödyntämään tietotekniikkaa siten, että tiedottaminen tullaan ensisijaisesti tekemään näiden internet-sivujen kautta. Lisäksi tiedotteita lähetetään sähköpostitse niille, jotka ovat ilmoittaneet s-postiosoitteensa. Kokouskutsut kuitenkin lähetetään kirjepostina jäsenille. Ne jäsenet jotka eivät voi käyttää internettiä tai muutoin halutessaan, voivat tehdä ilmoituksen seuran sihteerille saadakseen seuran tiedotteista perinteistä kirjepostia. 


 Jäsenmaksut

Vuosien 2011-2015 jäsenkausi on meneillään. Jäsenille tarkoitetuille internet-sivuille vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana, jonka saavat automaattisesti kaikki  jäsenmaksun suorittaneet. Jäsenmaksun voi suorittaa seuran tilille FI74 5278 0250 0614 58 lisäämällä viestiksi 'maksajan nimi'. Uuden jäsenanomuksen voi tehdä ilmoittamalla siitä seuran sihteerille Pasi Mäntymaa 050-525 4811. 

Jäsenmaksut ovat:

  • Aikuiset 20 euroa / 5 vuotta
  • Lapset alle 18 vuotta, 10 euroa / 5 vuotta
  • Ainaisjäsenyys kertasuorituksena 100 euroa

Pyhäjärveltä lähtöisin olevat suvut!

Mielityisen sukuseura on yhdessä sukututkija Oskari Kanasen kanssa täydentänyt tietoja Clemens Mielityiseen (s. n.1650 Pyhäjärvi, Pitäjänmäki) liittyvistä henkilöistä. Sukukirjassa Clemens Mielityisen suku (N:o 1001) on n. 2800 hengen tiedot Pyhäjärveltä, Kiuruvedeltä, Haapajärveltä ja Pihtiputaalta. Edustettuina ovat mm. suvut: 

Aittokoski, Epäilys, Huhmarniemi, Hyyrönmäki, Häkkinen, Kananen, Kivelä, Kumpumäki, Knuutti, Kutramoinen, Kätkytniemi, Laitinen, Lamminaho, Lehtomäki, Manninen, Matinniemi, Mielityinen, Modig, Montonen, Murtomäki, Nurmesniemi, Ohra-aho, Olkkonen, Pitäjänmäki, Ruotoistenmäki, Rönkkö, Sammallahti, Sarviranta, Taipaleensuu, Särkiniemi, Tapaninaho, Terva-aho, Toivo, Tuoriniemi, äyhynmäki ja öljymäki.

Katso lisää Tuotteet-linkistä


WWW-sivusto

Sukuseuran internet-sivusto on perustettu marraskuussa 2004.


aaaaaaaaaaaaiii