tiedotteet

Tiedotteet

 Uusi sukututkimus suoritettu keväällä 2012

Mielityisen sukuseura on tilannut sukututkija Oskari Kanaselta sukuselvityksen Viitasaarella asuneista Mielityisistä ja heidän jälkipolvistaan Viitasaarella, Kivijärvellä ja Pihtiputaalla. Staphan Mielityisen suku (N:o 1004) on 48-sivuinen moniste, jota voi tilata Tuotteet-sivulta. 


 Sukuviirejä jälleen saatavilla

Uusi erä sukuviirejä on saapunut toukokuussa 2012. Tilaukset Tuotteet-sivun kautta seuran sihteerille. 


 Seuran toiminnasta tiedottaminen

Sukuseura pyrkii hyödyntämään tietotekniikkaa siten, että tiedottaminen tullaan ensisijaisesti tekemään näiden internet-sivujen kautta. Lisäksi tiedotteita lähetetään sähköpostitse niille, jotka ovat ilmoittaneet s-postiosoitteensa. Kokouskutsut kuitenkin lähetetään kirjepostina jäsenille. Ne jäsenet jotka eivät voi käyttää internettiä tai muutoin halutessaan, voivat tehdä ilmoituksen seuran puheenjohtajalle saadakseen seuran tiedotteista perinteistä kirjepostia. 


 Jäsenmaksut

Vuosien 2011-2015 jäsenkausi on meneillään. Jäsenille tarkoitetuille internet-sivuille vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana, jonka saavat automaattisesti kaikki  jäsenmaksun suorittaneet. Jäsenmaksun voi suorittaa seuran tilille 527802-561458 lisäämällä viestiksi 'maksajan nimi'. Uuden jäsenanomuksen voi tehdä ilmoittamalla siitä seuran puheenjohtajalle  Palaute-linkin kautta tai soittamalla sihteerille Mikko Paananen, 0400-817036. 

Jäsenmaksut ovat:

 • Aikuiset 20 euroa / 5 vuotta
 • Lapset alle 18 vuotta, 10 euroa / 5 vuotta
 • Ainaisjäsenyys kertasuorituksena 100 euroa

 30-vuotisjuhlakokous 31.07.2010 klo 11.30

Pitopaikkana Salmelan sukutila Pihtiputaan Muurasjärvellä. Ennen varsinaista ohjelmaa on valinnainen sankari-ja sukuhaudoilla käynti Muurasjärven hautausmaalla.

Ohjelma alkaa klo 11.30 ilmoittautumisella jonka jälkeen sukukokous klo 12.
 • Aiheena sääntöjen 9$ mukaiset asiat
Juhlaosuus alkaa klo 13, minkä sisältö on:
 • Avauslaulu "sunnuntaiaamuna"
 • Tervehdyssanat
 • Musiikkiesitys
 • Salmelan veljesten Keskisuomalaisen pelastustarina, Mikko Paananen
 • Vapaa sana
 • Päätössanat
 • Keski-Suomen kotiseutulaulu

Juhlaosuuden jälkeen on vapaamuotoista seurustelua erilaisten leikkimielisten kilpailujen, letunpaiston yms. parissa

Ennakkoilmoittautuminen kahvi-ja ruokatarjoilua varten 16.07.2010 mennessä maksamalla 15€/ruokailija tilille 527802-561458.

Jäsenmaksun kaudelle 2011-2015 voi myös suorittaa paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiedustelut Pekka Mielityinen puh: 0400-648070 tai sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@mielityinen.org


Pyhäjärveltä lähtöisin olevat suvut!

Mielityisen sukuseura on yhdessä sukututkija Oskari Kanasen kanssa täydentänyt tietoja Clemens Mielityiseen (s. n.1650 Pyhäjärvi, Pitäjänmäki) liittyvistä henkilöistä. Sukukirjassa Clemens Mielityisen suku (N:o 1001) on n. 2800 hengen tiedot Pyhäjärveltä, Kiuruvedeltä, Haapajärveltä ja Pihtiputaalta. Edustettuina ovat mm. suvut: 

Aittokoski, Epäilys, Huhmarniemi, Hyyrönmäki, Häkkinen, Kananen, Kivelä, Kumpumäki, Knuutti, Kutramoinen, Kätkytniemi, Laitinen, Lamminaho, Lehtomäki, Manninen, Matinniemi, Mielityinen, Modig, Montonen, Murtomäki, Nurmesniemi, Ohra-aho, Olkkonen, Pitäjänmäki, Ruotoistenmäki, Rönkkö, Sammallahti, Sarviranta, Taipaleensuu, Särkiniemi, Tapaninaho, Terva-aho, Toivo, Tuoriniemi, äyhynmäki ja öljymäki.

Katso lisää Tuotteet-linkistä


WWW-sivusto

Sukuseuran internet-sivusto on perustettu marraskuussa 2004.


aaaaaaaaaaaaiii